LANECOVE_101_bw.jpg
GALLERY LANE COVE

Cammeraygal Country,

Lane Cove - NSW.

GALLERY_LC_01.jpg
A highly flexible exhibition space for the Lane Cove Art Society, Centre house Arts and Leisure Inc. and the broader community. 
LC-Gallery-GifBLB.gif

The foyer, defined by a bold composition of black & white joinery and ceiling elements, forms a threshold to gallery spaces beyond. A series of operable panels slide and/or pivot to control light and surface area while facilitating multiple configurations for exhibitions. The ‘thick’ threshold contains a reception counter, offices and all-important storage spaces.

CLIENT: Lane Cover Council
AREA: 475 sqm 
PROJECT  TEAM: A DRAW project - John de Manincor (Principal at DRAW), Adam Russell (Principal at DRAW), Lorraine Yip, Imogene Tudor, Jack Pearce
COLLABORATORS: Steensen Varming (Mechanical and Lighting), Centerhouse and Lane Cove Art Society.
BUILDER: GapComm Interiors
PHOTOGRAPGY: © Adam Russell

>> more public + community projects

>> more commercial + interior projects